About

Siapa saya??
Nama diberi Atiqah binti Azlan...berumur 21 tahun pada 2012...merupakan anak jati JOHOR...tapi lahir kat Kuala Lumpur...hehe...anak bongsu dari 2 adik beradik...yes, aku cuma ada seorang abang. Aku merupakan bekas pelajar UiTM Perak dalam jurusan Interior Design, dari 2009-2012. Bidang yang sangat tough...even nama dye xnampak macam tough, kannn??? Aku seorang yang sukakan art...n i'm in love with cooking. 

Karakter?? 
Aku simple...xsuka ber'make up2' bagai...aku cuma ada compact + lipbalm.
Aku seorang yang suka berkawan, x kisah dengan siapa pun...tapi pada sesiapa yang x kenal aku lagi mesti akan cakap aku seorang yang sombong. Yeah rite, sebab aku xkenal korang lagi...macam mana tiba2 korang nak expect aku boleh mesra2 ngan korang, betul x???  
N aku memang jenis yang rapat dengan kawan lelaki, bukan lelaki jerla...i means perempuan sekali...kadang2 orang tersalah tafsir yang kita ni, sebagai orang yang ramai kawan lelaki sebagai playgirl...no, i'm not ok. Cuma BFF aku memang terdiri dari lelaki n perempuan (giler apa, berapa kali nak ulang kan..hahahah)

Blogging??
Aku mula menulis blog pada tahun 2010, untuk apa??? saja, untuk suka2 dan berkongsi pengalaman aku pada semua orang, n menambahkan kenalan maya aku. 

Cinta??
As a muslim, of coz i love Allah n Rasul...
Keluarga aku sangat penting bagi aku, diorang yang sentiasa bagi support kat aku.
Sahabat pun x ketinggalan, ada ketika susah dan senang.
Haiwan antara yang aku sayang, sebab mereka comeeelll...especially kucing ok.


***n oh yes, I'm a Kpop LOVER