Thursday, 18 August 2011

Alahai K.H.J

Alahai K.H.J..ape 2 K.H.J???
It's means Kim Hyun Joong oppa..


ari 2 kt website Hot fm, ade kuarkn borg tuk isi bg K.H.J loverss yg nk dptkn single album terbaru dye n 2 tket FREE tgok dye kt Mid Valley this Sunday!!
ok, aku ade isi borang 2 ari 2..mgu lpas la..lme gk tgu dye umumkn..n tbe time aku kt opis smbil busyyy bwat keje, tibe2 handphneku berbunyi..

"Hello"
"hello, ni Atiqah ke?"
"ye sy"
"awk ade isi borang tuk K.H.J ari 2 kt web Hot fm kn??"
"a'ah..saye ade isi"
"awak mmg btul2 mnat K.H.J ke??"
"ye, mmg saye mnat dye sangat"
"ok..brape umo dye skrg??"
"alamak, saye x igt la kak..tp yg pasti 20 lbeyh la"
"20 lebeyh ae?"
"a'ah"
"erm, cube bg 1 tajuk lagu yg dye nyanyi"
"erk..ape ye..saye lupe la kak..tapi yg pasti ade 1 lgu dlm cter Playful Kiss.."
"ape tajuk lagu dye dalam cite 2"
"saye x igt la kak"
"boleh awk cube nyanyikan lagu 2 skit x???"
"erm..mcam mne yer..**lame terdiam..err, saye xbrape igt la"
"oo..okla..xper, terima kasih"
"ok.."



Ya Allah..brape byk aku punyer X INGAT 2??????
msti korg pon rase geram je aku xdpt jwb soalan2 2 kn.
peluang yg aku buang mcm 2 jer. 
serius aku sedeyh n kcewa gler td..

actually aku nervesss sangat + aku bz wat keje + bos ade...
adoii..ptutnye aku ckpla, aku bz n suh dye call lg 5 mnit ke knn..
arghh!!! 
tension gler aku pas2..Ya allah . serius aku mnat dye gler2 smpai profil pic kt fb 2 pn gune pic dye...da bpe lme da aku gune. 
erm, bile da dpt peluang, aku sia2kn cam2 jee..
klu aku dpt jwb sume soaln dye 2, msti aku dpt album n tket 2..

hurrmm..mgkin da xde rezeki..tp TERKILAN gler.. sbb xdpt 1 pon soalan dye. ni sumer sbb nerves la ni..


huwaaaaa...nak jumpe Kim Hyun Joong oppa =(

Sunday, 7 August 2011

Proposal oh Proposal


salam Ramadhan guys!! korg puase x arini??? ^_^ Alhamdulillah..pejam celik pejam celik da msuk seminggu kiter sumer berpuasa..lg 3 mggu je nak raye..eh, ape ni..rayer plak..lmbt lagi ag la kn =p
dalam kesibukan berPuase+berPraktikal ni..aku pun sebok berProposal jugak..aik..proposal ape?? proposal tuk last sem aku sem dpn..as ID students, kitorg kne ade at least 3 proposal utk final project kitorg t..erk..takutnye...

ok, for now..aku baru ade 1 Proposal..tau ape proposal aku ni??? aish...aku nk wat Suggie Centre..centre utk Sugar Glider..oleh kerana aku tgah minat sgt psal haiwan ni, so tht aku pon terpikir tuk wat haiwan ni..bile aku gtau kwn2 aku, ade yg glakkan plak..ish, igt aku memaen ker..aku da tny 3 org senior, n diorg kate ok..thts y aku brani wat..but aku kena ade isu2 berkaitan haiwan ni..erm, stkat ni ade jugak isu2nye..hope dpt mmbantu la..


ok..lagi 2 proposal..aku xtau lagi ape nk wat..tp aku rase lg 2 proposal maybe aku amek untuk upgrading je kot..sbb lau site yg mmg da ade, cam sng skit, lau nak proposed baru, aku kena la research n tau byk bnda..tp demi Suggie, aku sanggup ^_^
btw, sorg senior aku ni cdgkn aku upgrade Cheng Ho Restaurant yg Amy Seacrh pny 2..erkkk ==' mmg nak pon, tp artis pny la...susa, eh..segan..haha..oraitt guys..t de pape prkmbgn ttg proposal ni, aku citer lagi ok..
..Selamat Berbuka..